creativitat Prettywines

L’efecte papallona d’Albet i Noya

Papallones a la panxa, al cap o a la muntanya. Quan anem pel carrer i veiem la primera papallona de l’any és un símbol inequívoc que la primavera ja és aquí. Res negatiu tindrà mai relació amb una papallona *. Fins i tot quan diem aquella expressió castellana de  “a otra cosa mariposa”, ho diem amb l’optimisme, amb l’obstinació i amb la seguretat que hem passat pàgina, ho hem superat i seguim, amb enormes ganes, cap a endavant.

cava albet i noya efecte diseño etiqueta

Per això m’ha agradat molt la nova imatge dels escumosos d’Albet i noya. Perquè arriben a la primavera i perquè ho fan alegres i elegants com el vol d’un papallona. De nom, li han posat l’Efecte … per allò de l'”efecte papallona” i que quan una papallona bat les ales a Hong Kong s’expandeix fins a provocar un huracà a Nova York. De la mateixa manera que, quan ells van començar a fer vins ecològics a la fi de dels setanta, el moviment s’ha expandit tant que ara ja som molts els que no concebem la vinya sinó és lliure de productes químics.

cava albet i noya efecte diseño etiqueta

0 comments on “L’efecte papallona d’Albet i Noya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: