Aquesta setmana he assistit a una interessant ponència de Josep Pelegrín, millor sommelier d’Espanya 2016, organitzada per Foodieexperinces. En un moment donat, crec que parlàvem del vi rosat i del per què aquest està tan mal vist, Josep Pelegrín va fer una pregunta al públic, majoritàriament jove i estudiants: Quin va ser el vostre primer vi? Com recordeu la vostra primera borratxera amb vi? … No va fer falta pensar gaire perquè el nostre pensament se’n anés ràpidament cap al lambrusco, la sagria i fins i tot a calimocho en aquelles nits innocents i desenfrenades. I això em va fer reflexionar …

Josep Pelegrín Foodiesexperiences
La conferencia de Josep Pelegrín en Foodiesexperiences

Sovint ens queixem que els joves no consumeixen vi i, en canvi, vetem als que tenen la clau per aconseguir-ho. A Prettywines he estat moltes vegades temptada a parlar de la sangria i de les seus alegres i creatius dissenys i marques. Mai m’havia atrevit a fer-ho. Fins avui, que us porto una bonica selecció de sagries embotellades que espero sedueixin a grans i a petits.

¡Gaudiu-les!

(i si teniu temps entreu als seus webs, que són d’allò més pretty!)

LOLEA

Va ser de les primeres marques a portar la sangria una miqueta més enllà de la típica imatge de guiris, platja i paella. M’agrada el seu disseny alegre, el seu packaging creatiu i sobretot l’acurada imatge que transmeten a través de les seves xarxes socials. Seguiu-los, que segur que us alegren l’estiu. A Barcelona, hi ha també el local CASALOLEA.

LA cALa

Que un dels xefs més prestigiosos del moment com és Albert Adrià encarregués una sagriaa per distribuir en els seus restaurants més TOP de Barcelona … serà que alguna cosa gran està passant al voltant d’aquest combinat, no?

sangria la cala albert adria

LA SUECA

Un homenatge al turisme i a totes les belleses que un dia van omplir les platges d’aquella Espanya reprimida. La Sueca és l’última creació de Casa Berger, els mateixos que ens van sorprendre amb el vi el Xitxarel·lo, el vermut Bandarra i altres mil històries sempre creatives.

LA LOLA MOLA

És l’última creació de Barcelona Brands (Ja en vam parlar amb Porrón Molón). L’ampolla té la boca ampla per poder introduir gel i algunes peces de fruita. Disseny minimalista, funcional i la mar d’alegre.

LUIS THE MARINERO

Com el seu nom i la seva estètica ens transmet, aquesta sangria (també tenen la versió vermut) ens vol transportar a la platja i l’estiu amb un simple glop de la seva sagria en versió negra, blanca o rosada.

LA PRODIGIOSA

Va néixer el 2013 i es va posicionar com a primera sagria gourmet elaborada amb ingredients 100% ecològics. 95% d’ull de llebre de vinyes velles i 5% de suc de taronges i llimones ecològics, sucre integral de canya  eco i canyella de Sri Lanka també eco ..

LA FRESQUITA

Després de la revolució del vermut, potser ha arribat el moment de la revolució de la Sangria. O això és el que van pensar des del grup Izaguirre quan van treure al mercat les sagries Mar i Sol i, posteriorment, La Fresquita.

SANTABELA

El que més que ha agradat d’aquesta sagria és que se serveix en pot i en format individual (encara que també tenen la seva versió convencional).

I per acabar… una miqueta d’humor

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s