creativitat Prettywines

Vins i tatuatges

L’any 2014, el celler de la Rioja Viña Pomal va sorprende el mon del vi amb una elegant campanya de publicidad (ideada per Ruiz+Company) en la qual un noi tot tatuat anunciava un dels vins més tradicionals de la Rioja amb el lema “Llámame clásico”. Ara, seguint aquell mateix concepte, l’empresa del grup Codorniu ha volgut fer una nova campanya de marquèting i ha tatuat, literalment, algunes de les seves bótes de vi.

Durant algunes setmanes, i en un tour promocional que els va portar per ciutats com Barcelona, Bilbao, Madrid i Haro, es va demanar a prestigiosos tatuadors que exercissin el seu art no sobre la pell humana sinó sobre les bótes de fusta de l’empresa. Així, els sis artistes van tatuar les bótes amb els valors de la marca i en elles ja s’hi està envellint el vi Viña Pomal Compromiso, una nova edició limitada del vi emblema de Bodegas Bilbaínas.

Els artistes participants a la campanya han estat  Megan Massacre, tatuadora i estrella mediàtica a Nova York; Jack T. Newton​, el millor tatuador de Brighton;  El Bueno​, artista de Madrid que actualment està despuntant amb els seu estil Old School renovat;  Moay​, conegut pels seus dissenys extremadament acolorits basats en el grafiti; Buffonetti, amb un estil que barreja  New School y art japonès, i  Mery Raijin, un apassionat de l’art amb un estil molt particular.

Aquí us deixo un resum de la campanya que ha sabut unir dos conceptes en teoria molt dispars com són el món del vi i el món del tatuatge.

viña pomal llámame casico tatoo viña pomal llámame casico tatoo viña pomal llámame casico tatooviña pomal llámame casico tatoo

 

 

0 comments on “Vins i tatuatges

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: