creativitat Prettywines

Jazz Nature: Let Me Walk by You

jazz nature castell de sant antoni

La història d’aquest cava comença amb un disc. Comença amb Txell Sust i August Tharrats buscant un patrocinador per al seu nou àlbum. I acaba trobant a un cavista amb la sensibilitat i les ganes de tirar el seu projecte endavant. Més tard arribaria la creativitat de Ladyssenyadora i li donaria a aquest cava / disc un aire més de Louisiana que del Penedès.

jazz nautre txell sust
Escolta el disc  JAZZ NATURE

L’etiqueta representa una vuitena del piano, del do al do, amb els seus sostinguts i els seus bemolls, i està formada no per una sinó per 14 etiquetes que, en contrast amb l’ampolla acaben formant la totalitat del teclat. “La cara de l’impressor i del calibrador d’etiquetes quan els vam presentem el projecte, ja te la pots imaginar …” ens comenta Rai Benach, de Ladyssenyadora que sempre arriba al client amb un repte sota el braç.

Jazz Nature és un cava Reserva de Castell de Sant Antoni (petit celler que produeix unes 100.000 ampolles a Sant Sadurní d’Anoia). Arriba al mercat amb una edició de luxe que va acompanyada del disc de Txell Sust i caixa de fusta brillantment dissenyada per Ladyseñadora. Pere Canals, de Castell de Sant Antoni, explica que, en rebre la proposta de Txell Sust va ser una sintonia instantània i sembla que, a partir d’aquí, el projecte va anar evolucionant, madurant i creixent tal qual sona el piano de Tharrats en la cançó Let Me Walk by You… Doncs això!

https://open.spotify.com/embed/track/0lqooAGaxphOxJJpq1lqPq

jazz nature castell de sant antoni

jazz nature castell de sant antoni

jazz nature castell de sant antoni

jazz nature castell de sant antoni

0 comments on “Jazz Nature: Let Me Walk by You

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: