Programa 13.09.2017 – Penedès Gamma Extra

Iniciem segona temporada al programa Gamma Extra de Ràdio Vilafranca i ho fem amb una secció dedicada als “Vins rutinaris”. Què són els vins rutinaris? Vins que no fallen mai. Que passen els anys, i sempre hi són! Molt fàcils de trobar, a totes les cartes, a totes les botigues, a tots els supermercats i a totes les festes.

 

VINYA ESMERALDA

El Vinya Esmeralda és un perfum, una llepolia. Un vi elaborat amb dues varietats molt aromàtiques: la Muscat i la Gewustraminer. És un vi molt adequat per iniciar-se al món del vi, per fer a copes o per acompanyar una paella. El típic vi que sempre es fa servir per aquella expressió que moltes dones odiem i és allò de “és un vi femeni…”

SEÑORIO DE LOS LLANOS

Ve de la Mancha, concretament de la DO Manchuela, i és el vi més venut de tota Espanya. Atenció, el seu preu està rondant els dos euros. El seu elaborador no és altre que Garcia Carrion que, amb el mític Don Simon, és el rei dels supermercats. El trobareu a tot arreu i no fa falta que sigui una ocasió especial per tastar-lo. És això.. un vi rutinari.

ANNA DE CODORNIU

També amb presència a tots els supermercats, botigues i botiguetes. Aquest cava va néixer als anys 70 i té la peculiaritat que va ser, en el seu moment, un dels primers caves del Penedès en incorporar la varietat CHARDONNAY… i de fet, encara ara, el chardonnay ocupa el 70 per cent del cupatge del cava. El trobem ara al mercat una important campanya de marquèting a darrere.

 

2 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s