Programa 25/10/2017 – Penedès Gama Extra

En un món força saturat de marques i models com és el món del vi, és normal que surtin tècniques i estratègies per diferenciar-se i destacar entre la resta. Al programa de dimecres 25 d’octubre al Gamma Extra vam parlar de vins musicals… perquè ¿quin millor maridatge que el de degustar un vi i escoltar una cançó del teu grup preferit, una cançó una especial, que ha inspirat aquell mateix vi?

 

.
La taula petita

Els Amics de les Arts es van aliar amb el celler Alta Alella i junts van fer el cava La taula petita. Un escumós cent per cent Macabeu i sense sulfits que acompanya una cançó amb el mateix nom. El tema parla d’aquelles amistats que perduren amb el pas dels anys i, com el cava, són amistats complexes però fàcils de beure i mantenir.

 

Qui n’ha begut.

L’any 2013 els Mishima, juntament amb el celler Estones Vins, van crear el seu primer vi inspirat en la cançó Set tota la vida. Era un Montsant que, com l’amor, té la dolçor de la garnatxa i la cara dura de la carinyena. Un parell d’anys més tard, tornaven a entrar al celler per crear una Garnatxa blanca molt més amable i sinuosa, molt més a l’estil dels acords de la cançó VINE.

Bona Nit Mal Parits

Vi elaborat pels Sopa de Cabra en motiu del seu 30è Aniversari damunt dels escenaris. El van encarregar al celler empordanès (i una mica tocat per la tramuntana) de La Vinyeta que va el van definir amb les següents paraules: “és un vi que té una certa maduresa, que ha passat més de 12 mesos en bóta, que té una llarga trajectòria, vaja…com el grup, però també té unes notes afruitades de joventut, com alguns dels nous seguidors de Sopa de Cabra”.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s