El proper dilluns, 13 de novembre, presento a la biblioteca Torras i Bages de Vilafranca del Penedès la xerrada ‘Històries de vins i paraules’. Inclosa dins el cicle ‘Biblioteques amb DO‘, que organitza des de fa 5 anys la Generalitat de Catalunya, serà una bona oportunitat per parlar de vins, de disseny, de comunicació i sobretot de paraules, de moltes paraules.

L’acte començarà a les 7 de la tarda, l’entrada és gratuïta i, evidentment, US HI ESPERO A TOTS!

Al finalitzar la xerrada hi haurà una copa de vi gentilesa de MAS COMTAL.

Biblioteques amb DO 2016 – xerrada a les caves Maria Rigol Ordi

 

 

CAST.

El próximo lunes, 13 de noviembre, presento en la biblioteca Torras y Bages de Vilafranca del Penedès la charla ‘Historias de vinos y palabras’. Incluida dentro del ciclo ‘Bibliotecas con DO’, que organiza desde hace 5 años la Generalitat de Catalunya, será una buena oportunidad para hablar de vinos, de diseño, de comunicación y sobre todo de palabras, de muchas palabras.

El acto comenzará a las 7 de la tarde, la entrada es gratuita y, evidentemente, OS ESPERO A TODOS!

Al finalizar la charla habrá una copa de vino gentileza de MAS COMTAL.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s