Ràdio

Vins optimistes

Programa 10/01/2018 – Penedès Gamma Extra

En el primer programa de la temporada, aprofitem per parlar de VINS OPTIMISTES. Potser és un tòpic però aquesta setmana, qui més qui menys, tothom se l’ha agafat amb un “vinga va!!!” d’aquells formosos i sorollosos! Moment de fer propòsits que mai no complirem però que ens els agafarem amb optimisme. I amb aquests tres vins, encara més!

 

nuria marti

.
Rialla

La primera cosa que necessitem per ser optimistes és RIURE. Sense bon humor, sense bromes, sense somriures, sense RIALLES… no anem a enlloc. El vi Rialla està elaborat per tres joves inquiets de la Terra Alta que han decidit explotar allò més preuat d’aquest racó del país i que és la Garnatxa: la Garnatxa blanca (sobretot) i la Garnatxa negra.

fins els kullons

FINS ALS KULLONS és un vi que es presenta, per una banda, en ampolla d’1 litre (que això ja el fa rebel i diferent) i per altra banda, es defineix de la següent manera: “Vi de reivindicació contra tot allò que és molest, incomprensible, insuportable, repetitiu, artificial, fals, obscur, pesat, inútil, intolerant, sense respecte, enganyós, presumptuós, erroni, postís, forçat, fingit, incoherent, confús, enrevessat, absurd…”  Vi natural de sumoll, xarel·lo i garnatxa blanca. L’anyada 2016 està esgotada i ja estem esperant la del 2017.

 

agosarat

Què hi ha més més optimista, més divertit, més espaterrant que les bombolles? doncs no podíem acabar aquesta secció sense parlar d’un cava. I el cava més optimista que he trobat es diu AGOSARAT, és de cava Guilera, és un 2005 i el podreu comprar per poc més de 30 euros. Això sí que és una bona notícia per encarar el 2018 amb optimisme! Salut!

 

3 comments on “Vins optimistes

  1. Aquesta sensació de frescura naif no és correspón amb la meva experiència personal amb al menys dos dels protagonistes …Menys marketing i més autenticitat/equilibri/claredat

    • No entenc el teu concepte de “frescura naif”… 😉

      • “Fins als Kullons” diuen al video ..com si s’aportés un desig de millorar la societat i la gent i fet des de un descar tipogràfic i d’imatge…ganes de vendre, objectius comercials, ….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: