Ràdio

Vins florals

Programa 21/03/2018 – Penedès Gamma Extra
Tot i que dimarts passat ens vam despertar amb el país tenyit, una altra vegada, de blanc i que les pluges marquen els primers dies de Setmana Santa, la primavera ha arribat a les nostres vides per quedar-s’hi una bona temporada. Per això, per començar a omplir l’estudi de Ràdio Vilafranca de flors i de perfums, hem fet un programa dedicat als vins terpènics i vins florals, tres vins que tenen com a protagonista el moscatell (o muscat),  acompanyat de diferents varietats igualment primaverals.

 

nuria marti

.
10.000 hores

El blanc floral d’Oliver Viticultors és un casament entre la moscatell i la sauvignon blanc. La seva etiqueta ja ens transporta a la primavera, les seves aromes ens omplen el nas de flors i, al tastar-lo, ja ens hem traslladat de ple dins aquest sentiment d’alegria i bonança que arriba cada 20 de març.

oliver viticultors blanc floral

Mireia

En aquest cas, la muscat de Pinord fa parella amb la varietat alemana Gewürztraminer, molt coneguda per les seves olors a rosa. Un vi que ens el guardem per regalar per Sant Jordi perquè… ara que les roses de la plaça ja no fan olor, què millor que regalar un vi que sí que fa olor de rosa de veritat i que, a més, es pot gaudir i compartir???

mireia de pinord

MUSCAT

Un vi que he escollit per l’etiqueta o, en aquest cas, les etiquetes. En una hi trobem un gat (en anglès, CAT) i a l’altre una baralla de cartes (amb les quals podríem jugar, entre altres, al MUS). I si les posem juntes, què tenim? MUSCAT… la nostra varietat estrella del dia que, en aquest cas, ve acompanyada de la Malvasia de Sitges. La idea és de Torre del Veguer.

 

2 comments on “Vins florals

  1. Pingback: Vins vora el mar

  2. Pingback: Vins ancestrals

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: