Programa 06/2/2019 – Penedès en xarxa

Al Penedès en xarxa ens hem proposat el repte d’explicar el nou mapa dels vins escumosos a Catalunya. I ho hem fet amb una comparació que tots tenim a l’armari. Els vins escumosos són els nous texans! i tu? portes Levi’s? vas al Zara? o t’emproves uns Channel?

.

.

El món dels escumosos ha canviat. Durant molts any ens hem malacostumat a anomenar cava a les nostres bombolles, quan en realitat sempre hauríem hagut de parlar del genèric ‘vi escumós’. Una mica el mateix que passa amb el cel·lo i la cinta adhesiva o les vambes i les sabates esportives!

Per tant, deixem de dir tan cava i comencem a parlar d’escumosos. Vins escumosos que poden ser Cava, poden ser Clàssic Penedès, Corpinnat, Prosecco, Champagne, Sekt, Franciacorta o simplement… vins escumosos de Cal Pepet!

Una mica com ha passat en el món dels texans on hi va haver una època que tothom volia portar Levi’s (si no tenies uns Levi’s no eres ningú) però que si anem a comprar tenim una amalgama de marques i qualitats que no ens l’acabaríem mai.

El prosecco de Freixenet

I això és el que va fer Freixenet. Va veure que els Levi’s ja no estaven de moda i per això va optar per emprovar-se els pantalons del moment: el prosecco italià que per cert, diuen pel món, li queden la mar de bé!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s