Programa 20/3/2019 – Penedès en xarxa

El programa d’avui coincideix amb l’inici de la primavera i és per això que dediquem l’espai de ràdio a parlar dels vins  descarats i acolorits. Vins blaus, vins aromatitzats o vins adulterats per posar una mica alegria al dia mundial de la felicitat.

I entre tots ells destaquem aquest cava EST NOSTRUM. Un projecte de dos joves de Sant Sadurní que han omplert de color l’ampolla tant per fora com per dins. S’han posicionat molt bé dins el món LGTBI i part dels seus beneficis (podeu comprar el cava a la seva web) van destinats a l’associació Gay Sitges Link. La sorpresa és que, quan compres una ampolla, no saps de quin color serà el cava. Pot ser vermell, taronja, groc, verd, blau o violeta  seguint els mateixos colors de la bandera gai. A l’estudi de Ràdio Vilafranca ho vam descobrir en directe!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s