Ràdio

Vins, borrons i brostada. El festival Cota Vins.

COTA VINS

Programa 03/4/2019 – Penedès en xarxa

Comencem el mes d’abril i observem com les vinyes del nostre voltant inicien l’anomenada BROSTADA. Borrons que exploten i il·lustren l’arribada d’una nova vida, una nova anyada. Parlem de vinyes que reneixen i de nous festivals que també treuen el cap i tenen pinta de fer una bona brostada. El 20 d’abril, no us perdeu el COTA vins a Sant Joan de Mediona.

 

nuria marti cota festival mediona can vich

Un festival que té com a denominador comú l’alçada, i és que tots els cellers participants estan ubicats més enllà de la cota 500. De les 12 de migdia i fins a les 11 de la nit hi haurà música, tastos i tastets en un entorn de vinya i muntanyes com és la masia La Torreta, al terme municipal de Mediona.

I entre tots els vins d’altura trobareu aquesta parellada del Celler Can Vich. Una parellada que troba a Mediona el seu paradís particular i que se’ns presenta amb un vi elegant, untuós, sensual i ple de matisos.

cota festival can vich

TOTA LA INFORMACIÓ DEL COTA, FESTIVAL DE VINS D’ALTURA

0 comments on “Vins, borrons i brostada. El festival Cota Vins.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: