Us presentem un vi ben especial, un vi de gel! Un producte típic del fred del Canadà o Alemanya però que Gramona s’ha empescat la manera de reproduir-lo al Penedès. I ho maridem amb quatre productes que, si bé no ho sembla, tenen un ADN 100% català.

.


.
1.El formatge blau de Molí de Ger No cal anar ni a Roquefort, ni a Cabrales, ni a la regió de Gorgonzola per gaudir d’un bon formatge blau. Xerigots Vilafranca em va recomanar aquest blau ceretà que maridat amb el vi dolç farà un dels contrastos més màgics que us podeu trobar.

2. El Foie empordanès de Coll Verd. És una meravella pels sentits que fa el vi explosioni en mil textures, aromes i sabors. A l’Empordà hi trobem l’empresa Coll Verd, la primera a criar i elaborar foies al nostre país.

3. El caviar aranès de Nacarii. Un caprici a l’abast de tothom. Descobriu-ho a les seves piscifactories, a Les, o al seu espai de tast a Barcelona. Un altre maridatge de contrast que no us deixarà indiferent,

4. La tonyina fresca de Balfegó. Has viscut mai l’experiència de banyar-te entre tonyines? No t’ho perdis, ho pots fer a L’Ametlla de Mar gràcies a un dels productors de tonyina fresca més importants de Catalunya i part de l’estranger.

EL VI –  Vi de Glass Xarel·lo de Gramona

100% xarel·lo. Un vi dolç de baixa graduació, elaborat a partir d’una crioextracció del raïm, que m’ha recordat a les passejades tardorals entre vinyes i aquells gotims que queden oblidats al cep i que fan molt més dolç el paisatge.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s