Setembre sempre és un bon moment per començar de nou.

Així que, som-hi!!

Avui us presento el nou format de Prettywines, un format que s’escolta més que no pas es mira. Que no només es tasta i parla de vins sinó que també es llegeix, es menja, es contempla i que ens portarà, espero, moltes sorpreses.

Després de sis anys de Prettywines, i de sis anys de molta evolució personal i professional, necessitava un canvi, necessitava sobretot simplificar. Durant molts dies, els darrers mesos, vaig arribar pensar en matar Prettywines. La rutina, la dependència a les xarxes, a l’audiència, la idiosincràsia del sector i altres factors externs em van fer avorrir el projecte. Però després vaig pensar que en el camí que havia recorregut durant sis anys havia conegut massa bona gent i havia viscut massa bons moments per deixar-ho estar així com així!

Vaig pensar moltes opcions,  mirades i alternatives. Però al final, he decidit focalitzar-me en una de les meves passions dolçament frustrades: LA RÀDIO. Fa tres anys, la periodista Sílvia Delgado em va donar l’oportunitat de participar quinzenalment en el magazín matinal de Ràdio Vilafranca. Quinze minuts per parlar de vi, de viatges, d’entourisme, de sommeliers i de tot allò que s’esdevenia dins el sector. I tenia molt clar que aquests quinze minuts, que em passaven volant, no els volia perdre. Així que he decidit centrar-m’hi! I seguir amb la meva secció de quinze minuts, cada quinze dies, però obrir-la una mica al món. No només perquè la podràs trobar fàcilment a plataformes com ivoox, itunes o spotify sinó també perquè parlaré de temes que aniran molt més enllà del vi. Deixarem la porta ben oberta perquè la gastronomia, la fotografia, el disseny, l’art, la literatura, la solidaritat o la política vagin entrant als estudis de Ràdio Vilafranca i facin companyia a la cultura del vi.

Ens trobareu, juntament amb la Sílvia, els dimecres a les 9 i 12 del matí al 107.6. O a qualsevol hora, qualsevol lloc, al PODCAST DE PRETTYWINES!